Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22
  1. #21
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Northeast
    Posts
    505

    Default

    Quote Originally Posted by Dcauchon View Post
    First bug....I need windows pro on my laptop but I have windows 7 home...
    You may have the option of installing a virtual machine image of the VIDA software on your laptop and hooking your DiCE unit up without having to use the installation DVD. Worked for me! This link has all the info you'd need: http://forums.swedespeed.com/showthr...-Download-Link
    2007 XC70, 206,000 miles
    2002 V70XC, 130,000 miles, parts car

  2. #22
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Landenberg, PA
    Posts
    211

    Default

    Quote Originally Posted by Xfingers View Post
    You may have the option of installing a virtual machine image of the VIDA software on your laptop and hooking your DiCE unit up without having to use the installation DVD. Worked for me! This link has all the info you'd need: http://forums.swedespeed.com/showthr...-Download-Link
    I just used this last week too! I downloaded the USB version. I bought a 32gb USB flash drive from Amazon, loaded the software and it worked with my DICE unit. You boot into the USB drive. I got to finally turn off my nagging CEL (bad temp sensor).


    2005 XC70 - 50/35 Tint, Yakima Rack

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •